Ny hjemmeside til js-stables

12-11-2014 12:38

Jesper Meyenburg og Sabine Korfitz Christensen, js-stables, har fået en ny, flot hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, hvor du bl.a. kan læse om deres professionelle uddannelses- og salgssted i Sønderjylland

Copyright Ridehesten.com

Hjemmesiden repræsenterer Jesper Meyenburg og Sabine Korfitz Christensen, der primært beskæftiger sig med springheste. De driver til dagligt et professionelt uddannelses- og salgssted i Sønderjylland tæt ved Aabenraa og kun 30 km fra Tyskland. Her er man så heldige at være beliggende i et område, hvor de absolut bedste heste bliver avlet. Den korte afstand til Tyskland har dertil gjort, at man har oparbejdet et stort netværk den vej ned.

Jesper og Sabine beskæftiger sig med alt fra føl til heste på højere niveau, men hovedparten af arbejdet består i uddannelse af heste, klargøring til kåringer, stævnedeltagelse og salg.

Se den nye hjemmeside på js-stables.dk

- Vi valgte Wiegaarden Media go2net, fordi det er nemt og hurtigt at arbejde med, selvom man ikke har erfaring i opbygning af hjemmeside. Wiegaarden har også en stor database med flotte billeder, som nemt kan bruges, og så er det en stor tryghed at benytte Wiegaarden, da de har stort kendskab til vores branche. F.eks. så er der moduler til hjemmesiden, som benyttes især i hestebranchen. Vi kunne altid få hjælp, hvis der var brug for det, fortæller Sabine og Jesper og fortsætter; - Vi er utrolig glade og stolte af det færdige resultat. Vi synes, det er blevet meget pænt og en hjemmeside, der er let overskuelig. Vi synes, det er utrolig smart, at vi altid kan tilføje/rette noget på hjemmesiden, lige meget hvor vi er. Det kan i vores tilfælde nemlig gøres fra bærbar, iPad og iPhone.

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michael Jensen på tlf. 99 400 444.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen