Ny hjemmeside til Neergaard Stald-Design

15-06-2015 09:59

Neergaard Stald-Design har fået en ny hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, hvor du kan læse om Neergaards brede sortiment af udstyr til hest og rytter

Copyright Ridehesten.com

I gennem mere end 50 år har Neergaard leveret kvalitetsprodukter til hestefolket, og den succes fortsætter man. Neergaard gruppen omfatter en række kvalitets produkter til hestebranchen: Böckmann trailere både til heste og erhverv. Design af stalde, ridehaller, komplette stalde og staldinventar. Neergaard gruppen konstruerer nogle af verdens bedste ridebaner. I samarbejde med Equus Design i Tyskland udarbejder man færdige forslag til etablering af komplette rideanlæg, samt indretning af stalde.

Man går aldrig forgæves hos Neergaard, når man ønsker at få de helt rigtige faglige løsninger.

Læs meget mere og se den nye hjemmeside på neergaard-stalddesign.dk.

- Vores gamle hjemmeside var blevet mere end 12 år gammel og skulle opdateres. Vi undersøgte markedet og vores krav var:

  • En hjemmeside der var nem at redigere i
  • Skulle kunne anvendes af almindelige brugere
  • Den skulle være dynamisk
  • Let genkendelig, også via Google
  • Økonomisk i brug

Efter undersøgelsen af markedet fandt vi, at go2net var den bedste og mest økonomiske på markedet. Valget var derfor nemt, fortæller Bent Neergaard fra Neergaard Stald-Design og fortsætter; - Vi føler, at vi have fået en meget brugervenlig hjemmeside, der er dynamisk og nemt at arbejde med. Vi er særdeles tilfredse med det færdige resultat, først og fremmest fordi den er overskuelig og nem at arbejde med.

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michael Jensen på tlf. 99 400 444.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen