Ny landsdækkende cup i 2023

12-01-2023 11:50

Annika Knudsen Lorentsen

Stævnesæsonen for 2023 skydes i gang med en ny landsdækkende turnering for ekvipager på D-niveau. I samarbejde med Brogaarden lanceres Brogaardens Kombi Cup, som afholdes i en kombination af spring og dressur

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cuppen er åben for ryttere, der ikke har startet C-stævner/C-klasser, samt heste og ponyer som ikke har startet i sværhedsgrad 4 eller højere i kvalifikationsperioden.

Kvalifikationsrunder og finaler i både øst og vest 
Dressuren afvikles i LC2, mens springningen afvikles i metode B7 i højden 80, 60, 50 og 40 cm for hhv. hest, kat. I, kat. II og kat. III ponyer. Cuppen afvikles som to enkeltstående cups med en i øst og en i vest.? 

Der vil være rig mulighed for at samle point og kvalificere sig i løbet af året. Kvalifikationerne fordeles nemlig over 10 stævner i øst og 12 stævner i vest, hvor ekvipagerne skal deltage i begge discipliner ved samme stævne for at optjene point.?? 

Nyheden fortsætter efter annoncen

100 ekvipager til finalen 
Samlet set får hele 100 ekvipager mulighed for at deltage i finalerne – der afholdes nemlig en finale for heste og en finale for ponyer i både øst og vest.? 

De ekvipager, som ved kvalifikationsstævnerne har opnået flest point i hhv. øst og vest, er startberettigede til finalerne, der afvikles til efteråret. Ved finalerne nulstilles alle ekvipagers point, og vinderne af Brogaardens Kombi Cup 2023 er de ekvipager, der sammenlagt opnår den højeste pointsum ved finalestævnet.?  

/Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen