Ny podcast: Sara Aagard Hyrm

05-05-2022 15:45

Thomas Bach Jensen

Sidste sommer, da Sara Aagard Hyrm netop var startet på studie, blev hun ringet op og spurgt, om hun ville have en plads i CHIO Aachen CAMPUS’ Programme of Excellence. Hun havde ingen anelse om, hvad det gik ud på, men det skulle vise sig at være et skulderklap af de helt store. I det nyeste afsnit af Ridehesten podcast hører vi om Saras rejse til at blive den dygtige dressurrytter, hun er i dag

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Da jeg første gang red hos Isabell, var jeg nærmest helt ”star struck”, men hun er simpelthen det sødeste og mest jordnære menneske. Hun er så sympatisk, motiverende og vanvittig inspirerende. Vigtigst af alt er hun villig til at lære guldkorn fra sig, og hun har også været med til at lægge den fremtidige plan for min hest.

Via programmet har jeg fået skabt et fantastisk netværk. Det har været helt unikt at komme bag facaden på de andre deltagere og have de dybe og svære snakke, som man ellers ikke har. Jeg har fået skabt et bånd til de andre, som jeg på ingen måde troede var muligt, og det sætter jeg stor pris på, fortæller Sara.

Hun er i gang med at uddanne sig til handelsøkonom, men hun håber, at hun i fremtiden vil kunne leve af at ride. Det var derfor et kærkomment skridt på vejen til at opnå endnu mere erfaring og inspiration, da hun blev inviteret til det tyske talentprogram, som er målrettet de mest talentfulde og ambitiøse unge dressur- og springryttere fra hele verden og har til formål at understøtte og klæde dem på til de helt store opgaver i ridesporten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu kan du høre artiklen om Sara Aagard Hyrm som podcast – så kan du lytte til den, mens du går tur med hunden, ordner stalden hos hesten eller noget helt tredje og behøver ikke at sidde med magasinet i hænderne.

Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen