Ny præmiehingst til Katrinelund

29-10-2013 13:23

Signe Wiese

Det er gået stærkt den senere tid hos Ib Kirk på Katrinelund - der er kommet en ny præmiehingst i stalden, og hingsten Fredbo's Garmin blev en suveræn vinder af DSP dressurchampionatet for 4-års kat. II-ponyer

Som altid er der fuld aktivitet på hingstestationen Katrinelund på Mors. I forbindelse med det tyske hannoveranerforbunds hingstekåring, der er blevet afholdt i Verden i den forgangene uge, blev en ny unghingst føjet til Katrinelunds hingstekollektion. Til Katrinelund blev der indkøbt præmiehingsten kat. nr. 19 e. Desperados / Lathan / Salto II på lørdagens hingsteauktion, og Katrinelund glæder sig nu til fremstille den udtryksfulde og velgående unghingst ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

I denne weekenden blev der afholdt dressurchampionater hos Dansk Sport Ponyavl, og her blev Katrinlunds DSP-hingst Fredbo's Garmin og Rikke B. Nielsen en overlegne vinderen af 4 års championatet. I finalen vandt parret med et samlet resultat på 238,91. I programridningen blev det til 68,91 % og de opnåede 9,5 i galop, 9 i kapacitet og skridt. 8,5 i trav.

Se Katrinelunds nye hingst i videoen herunder.

 

 

Videoer

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald