Ny tophest til Kamilla Ladefoged Rasmussen

07-05-2021 19:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Eva og Lars Kramer har solgt den talentfulde Colina til Kamilla Ladefoged Rasmussen fra Frandsbjerg Horses. Den 10-årige hoppe har kapacitet til både EM og OL, fortæller Lars Bak Andersen, som har redet hesten det seneste års tid

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen på Colina og Lars Bak Andersen i baggrunden. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

Det er en glad og stolt Kamilla Ladefoged Rasmussen, som i dag springer rundt på den skimlede hoppe Colina 70 e. Colman/Cassini I på de smukke faciliteter hos Frandsbjerg Horses ved Hobro. 

I over et halvt år har familien Rasmussen ledt efter en ny tophest til Kamilla, og de endte med at finde den i Tyskland hos landsholdsrytter Lars Bak Andersen. Colina var ejet af Eva og Lars Kramer, og redet af Lars Bak Andersen. 

Det er også Eva Kramer fra Kramer Equestrian, som har uddannet hesten.

Den er ukompliceret at ride, og det er en hest, som kan gå både OL og EM, siger Lars Bak Andersen

– Jeg er super glad for Colina. Den er en fornøjelse at ride, og nu skal vi bare lære hinanden rigtig godt at kende. Jeg håber på at kunne starte nationsspringning i Wierden om et par uger, siger Kamilla Ladefoged Rasmussen. 

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen på Colina. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

Colina og Lars Bak Andersen var blandt andet med på det danske hold, der leverede en toppræstation og blev placeret som nummer to til Nations Cup i Spanien sidste år, og ekvipagen blev også nummer fem til DM. 

Det er en hest til fremtiden. En stor hest med godt blod og uanet kapacitet. Den er ukompliceret at ride, og det er en hest, som kan gå både OL og EM, fortæller Lars Bak Andersen, da Ridehesten møder ham hos Frandsbjerg Horses, hvor han er oppe og træne Kamilla og Colina. 
Colina er tidligere ejet af Eva og Lars Kramer. 

På min sportslige karrieres vegne er jeg selvfølgelig ked af det. Men Kamilla og Colina er et super godt match, og jeg glæder mig til at følge dem i fremtiden, siger Lars Bak Andersen, som bor i Tyskland, hvor han har sin egen trænings- og salgsstald med 6-8 heste i. Lars Bak Andersen har boet i Tyskland i 20 år. 

– Normalt bliver de bedste heste solgt til udlandet, men her er faktisk en tophest, som bliver solgt fra udlandet til Danmark. Jeg er glad for, at Colina kan blive på danske hænder, og på sigt være en aktiv spiller på det danske landshold, siger Lars Bak Andersen. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen