Nye datoer til tyske dressurturneringer

17-05-2020 07:33

Efter flere måneder uden ridestævner pga. corona-pandemien bliver der travlhed med kvalifikationer til turneringer og mesterskaber. I Tyskland har man nu udmeldt alternative datoer for kvalifikationerne til Louisdor-Preis og Piaff Förderpreis

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og avlshingsten Blue Hors Veneziano vandt den tyske Louisdor-Preis for under halvandet år siden. Foto: Ridehesten.ccom/Annette Boe Østergaard.

Det er Dressursport Deutschland, der har været på banen med nye datoer for kvalifikationsstævner til 2020-udgaven af Louisdor-Preis og Piaff Förderpreis, skriver eurodressage, og det er den femstjernede dressurdommer Evi Eisenhardt, der er en af drivkrafterne bag Louisdor-Preis (for yngre tyske Grand Prix-heste) og Piaff Förderpreis (for tyske U25-ryttere), som har annonceret de nye kvalifikationsdatoer med start i juni. 

Den sidste kvalifikation af Louisdor-Preis afholdes sammen med finalen ved CDI-stævnet i Frankfurt, mens de første fire kvalifikationer afvikles ved tyske landsstævner. Det er top tre fra hver kvalifikation, der kan deltage i finalen.

 

Louisdor-Preis:

Hagen a.T.W. den 4. - 7. juni
Bettenrode den 8. - 12. juli
Verden den 5. - 9. august
Ising den 4. - 6. september
Oldenburg den 29. oktober - 1. november
Frankfurt den 17. -  20. december (finale)

Alle Piaff Forderpreis-kvalifikationerne finder sted ved tyske landsstævner, mens finalen afvikles under World Cup-kvalifikationstævnet i Stuttgart. 

 

Piaff-Förderpreis:

Warendorf den 25. - 28. juni
Bettenrode den 8. - 12. juli
Ising den 4. - 6. september
Balve den 17. - 20. september
Stuttgart den 11. - 15. november (finale)

De oplyste datoer er tentative i det tilfælde, at coronasituationen forværres, og den tyske regering udstikker strammere sikkerhedsregler i perioden.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen