Nye jyske mestre

03-11-2013 17:20

I dag blev de åbne jyske mesterskaber i springning for ponyer afviklet i forbindelse med Sportsrideklubben Aalborgs B-stævne

Copyright Ridehesten.com
Helena Skare Viller på Cragghouse Griff. Arkivfoto: Ridehesten.com

Dagen startede med en MB2**, der for kat. 2 blev vundet af Chelina Bonne på Tatoo med nul fejl i omspringningen i tiden 23,75 sek., mens Maria Billeskov Nissen på Bungowla Morafic Fly By vandt klassen for kat. 1 efter en fejlfri omspringning i tiden 28,73 sek.

Marie Stie Henriksen på Stald Dane´s Maybee vandt MA1* for kat. 2 med en fejlfri omspringning i tiden 24,56 sek., mens klassen for kat. 1 blev vundet af Josefine Quiisgaard Petersen på Sophie Choice efter en fejlfri omspringning i tiden 26,87 sek.

Dagen sluttede med selve det åbne jyske mesterskab, som blev afviklet i MA2** for alle tre kategorier. Klassen for kat. 3 blev vundet af Astrid Hesseldahl Føns på Ellegårdens Christian med nul fejl i omspringningen i tiden 27,84 sek. Celeste Christine Arndal vandt klassen for kat. 2 på Fredbos Mesterix efter en fejlfri omspringning i tiden 31,65 sek., og for kat. 1 vandt Helena Skare Viller på Cragghouse Griff efter en omspringning uden fejl i tiden 32,93 sek.

Se flere resultater her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen