Nyt nummer af Ridehesten på trapperne

31-05-2013 10:38

Så er endnu et nummer på vej ud til læserne, der kan glæde sig til at læse om gjorde, mesterskaber, heste der slår med halen og meget, meget mere

Copyright Ridehesten.com

Det nye nummer af magasinet Ridehesten er klar til læserne, der kan nyde sommervejret med mange timers spændende læsning. Der er noget for enhver:

I magasinet Ridehestens juninummer kan du bl.a. læse reportager fra World Cup-finalerne i Göteborg, det store DM-stævne i springning, DM i dressur for juniorer og ungryttere, og så kan du godt begynde at glæde dig til både DM i dressur på Broholm og EM i Herning.

Stort gjordtema med 20% rabat på din nye gjord og et kig nærmere på bl.a. gjordkrampe, tilvænning til gjord, hvor stram gjorden bør være og meget, meget mere. Abonnenter, der også er tilmeldt nyhedsbrevet kan i hele juni måned få 20% rabat på gjord hos TIKA Rideudstyr.

Og en hel masse mere:
- Få svar på det evige spørgsmål om, hvorfor hesten slår med halen under ridning og vigtigere endnu, hvad du kan gøre for at mindske problemet.
- Tiden er også for hoppekåringer, og du kan læse om, hvad det vil sige at deltage med en hoppe ved en sadelkåring, samt hvad der bliver af de bedste hopper.
- Profil af Katrine Kragelund.
- Artikel om Esbjerg Rideklubs nye ridecenter.
- Besøg hos Bodil Eg på Stald Ege, der er blevet grønt stutteri.
- Følg dressurrytter Lisbet Seierskildes oplevelser, da hun deltog ved et internationalt dressurstævne i Doha, Qatar.

Magasinet Ridehesten ønsker alle en rigtig god fornøjelse med det nye magasin!

Abonnement på magasinet Ridehesten

Ridehestens nyhedsbrev

20% rabat på din nye gjord

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen