Nyt nummer af Ridehesten ude nu

31-10-2013 15:16

Så er magasinet Ridehestens novembernummer på vej ud til læserne, smækfyldt med sport, avl, træning, aktuelt stof og faglig viden

Copyright Ridehesten.com

Den forgangne måned har budt på lidt af hvert, lige fra de to tragiske dødsfald af to tidligere landsholdsryttere i springning til noget så fantastisk som en dansk World Cup-sejr til Anna Kasprzak.

Ude i staldene begynderen vinterens komme at kunne mærkes – temperaturerne falder og dagene bliver kortere. Så er det godt, at man har et nyt nummer af magasinet Ridehesten, som man kan hygge sig med inde i varmen.

Her finder du både artikler, der inspirerer til rejse og eventyr, uanset om det gælder eksotiske Hawaii eller en 1000 km lang ridetur gennem Sverige og Danmark. Selv en tur til Polen kan byde på store oplevelser og masser af ny viden.

Vend den mørke vintertid til noget positivt, træn og kom tilbage på stævnebanerne i den kommende sæson et niveau bedre end året før. I dette nummer af magasinet Ridehestens fokuseres der på træningen af springhesten og du kan glæde til gode råd fra bl.a. den tyske toprytter Marcus Ehning.

Er det op ad bakke med hesten og træningen, så lad dig inspirere af den danske dressurrytter Anne Fabricius Tanges historie, der viser, hvordan man med vedholdenhed og en smule mod kan vende modgang til medgang.

En måde at klare vinterens udfordringer på er ved at være forberedt. Bliv klogere på både muk, strøelse, stress ved klipning og stressfri transport i magasinet Ridehestens novembernummer.

Endelig kan du blandt meget andet også blive klogere på et af ridesportens til tider omdiskuterede hjælpemidler – pisken. Hvordan bør den bruges, hvordan må den bruges og virker den overhovedet? Disse spørgsmål forsøges besvaret i månedens minitema om piske.

Magasinet Ridehesten

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen