Nyt Ridehesten blad ude nu

01-05-2020 12:13

Marie Helene Rigård Rohleder

Kongelig karetture, portræt af Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup, tilkørsel af ungheste, faglig viden om sommergræs og fodring og meget mere. Det nye Ridehesten blad byder på noget for enhver smag 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er det nye Ridehesten maj-nummer på vej ud i postkasserne til jer skønne abonnenter. 

Du kan også købe bladet her med det samme. 

Lidt kongelig har man da lov at være
Det forsøger Ridehesten også på. I denne måned har vi nemlig Dronning Margrethe og prins Henrik på forsiden. I anledning af dronningens 80 års fødselsdag har vi været i arkiverne og fundet en række smukke og historiske billeder frem af kongelige karetture gennem tiderne. Se billedgalleriet inde i bladet. 

Copyright Ridehesten.com
Dronning Margrethe og Prins Henrik på karettur til dronningens 50 års fødselsdag i 1990. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dufour og Laudrup - ridesportens powerpar
Vi har også været et smut til Sjælland og besøge Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup, som danner par, både priat og professionelt. Artiklen giver et indblik i hvordan de to inspirerer og sparrer med hinanden fra hver deres disciplin, da Rasmine Laudrup er en ivrig springrytter. 

I det faglige hjørne
..har vi fokus på græs og sommerfodring. For skal hesten egentlig have foder på folden? Det giver Christina Kryder Pedersen, som er uddannet agronom, jer svar på. 

Og alle de andre godter
Ridehestens maj-nummer byder også på artikler om tilkørsel af de unge dressurheste, tema om ridefysioterapi, portræt af årets træner: Bjarne Nielsen og meget meget mere. 

Tegn dit abonnement på Ridehesten her. 

Copyright Ridehesten.com
Forsiden af Ridehesten maj-nummer.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen