Nyt ungt stjernefrø til Dufour

02-06-2023 09:32

Charlotte Kusk Berwald

Dressurrytter Cathrine Laudrup-Dufour har indkøbt endnu en lovende unghest. Denne gang er det SK Farnello

Copyright Ridehesten.com
SK Farnello der nu er kommet i stald hos Cathrine Laudrup-Dufour. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hesten SK Farnello e. Blue Hors Farrell/ Akinos (opdr. Susanne Bastrup Kastberg) mødte Dufour første gang ved hingstekåringen i Herning, hvor hun var testrytter i unghestechampionatet. Her tildelte hun hesten intet mindre end ti for ridelighed og hesten opnåede i alt 827 points. Sidste år sikrede hesten sig også en tredjeplads til egnethedstesten på Vilhelmsborg. Hesten blev redet af Susanne Barnow

– Velkommen til familien. Jeg elskede dig fra den første gang jeg sad på dig, skriver Cathrine Laudrup-Dufour om hesten, der allerede har fået kælenavnet Nello, på sin Instagram. 

Copyright Ridehesten.com
Den første ridetur. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hesten er købt i samarbejde med familien Zinglersen, et samarbejde der tidligere har båret stor frugt. Det kom der blandt andet verdensstjernen Bohemian e. Bordeaux/ Samarant, der nu hedder Galleria's Bohemian efter salget til den sydkoreanske rytter Dong Seon Kim, ud af.

SK Farnellos avler Susanne Bastrup Kastberg glædes over, at hendes opdræt er kommet i så prominent en stald: – Jeg er superstolt og meget beæret over, at så fantastisk en rytter skal ride Farnello. I min avl satser jeg på gode, ridelige heste og nyder at håndtere dem helt fra føl. Farnello var allerede som føl utrolig sød og fornuftig og havde tre helt reelle gangarter, fortæller Susanne, som i år har fået tre føl ud af gode hoppestammer. – Stort tillykke til Dufour og Zinglersen og alt held i fremtiden, slutter hun.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald