- Og det var Danmark (video)

10-08-2022 17:18

Astrid Ø. Sørensen

I dag kunne man møde de fire danske stjerner fra dressurlandsholdet her til VM 2022 i Herning. Medaljefejringen er bestemt ikke slut, for der var et stort antal fremmødte, som blandt andet hujede med på sejrssang

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurens venner havde sammen med Ecco, onsdag, arrangeret en autografskrivning med fire dressurstjerner. De danske dressurstjerner Nanna Merrald Rasmussen, Carina Cassøe Krüth, Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Laudrup-Dufour gav nemlig i dag autografer og billeder på Eccos stand til VM i Herning 2022. I aften skal de tre sidstnævnte ride deres kürprogram foran et fyldt stadion, men de havde altså stadig tid til at besøge  Eccos stand, hvilket resulterede i en festlig stemning og mange mennesker, som blandt andet sang "og det var Danmark, og det var Danmark", mens de ventede i køen på autografer. Stemningen her til VM er dermed helt i top - forståeligt nok efter søndagens holdguld samt mandagens sølvmedalje til Cathrine Laudrup-Dufour. Lev dig ind i den festlige stemning her:

Husk, at du sagtens kan nå og opleve den gode stemning her i Herning. VM slutter nemlig først på søndag, og der er garanti for flere af den her slags oplevelser de næste dage. Følg med i danskernes ridt i aften:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kl. 20.40 Carina Cassøe Krüth / Heiline's Danciera
Kl. 21.40 Daniel Bachmann Andersen / Marshall-Bell
Kl. 22.50 Cathrine Laudrup-Dufour / Vamos Amigos

Udover at man kunne møde de danske stjerner, så kan man også se og købe "stjernernes sko" på Eccos stand. Ecco har nemlig lavet en limited edition sko, som alle hjælpere og officielle VM-folk bruger her til stævnet - og de har et lille oplag til salg, som kan købes på deres stand. Derudover har de også lavet en speciel VM-sko. Se mere herunder og hør Vivi Okholm fortælle om skoene:

Copyright Ridehesten.com
Autografskrivning. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Der er altså masser af se her til VM i Herning – også i Equipark, som byder på mange spændende stande og lækker mad. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen