Og ranglistevinderne er...

11-10-2013 09:39

Vinderne af FEI/WBFSH's ranglister for hele konkurrenceåret er nu tilgængelige online. Vi præsenterer her vinderne

Den endelige årsopgørelse af FEI/WBFSH's ranglister er nu tilgængelig. Ved organisationens årsmøde i Warszawa i denne uge blev de vindende avlsforbund af de tre discipliner dressur, springning og military hædret. Endnu engang var det det hollandske varmblodsforbund KWPN, der satte sig på førstepladsen i dressur såvel som springning, og forbundet Irish Sport Horse (ISH) tog igen førstepladsen i military.

  • Bedste dressurhest er Valegro e. Negro og hoppen Maifleur e. Gerschwin (avlet af Maartje & Joop Hanse, NL) med 2915 ranglistepoint.
  • Bedste springhest er Castle Forbes Myrtille Paulois e. Dollar du Mourier og hoppen Rita La Rouge e. Grand Veneur (avlet af Mme Agnes Grosz, F) med 1655 ranglistepoint.
  • Bedste militaryhest er Nereo e. Fines og hoppen Berganza-17 e. Golfi (avlet af B.T.4/Casa de Neves, ESP) med 347 ranglistepoint.

Dansk Varmblod indtager igen i år en fjerdeplads i dressur. Tidligere har forbundet ligget på en tredjeplads tre år i træk, men nyere tiders mest succesfulde DV-hest, Mistral Højris, har haft så få stævnestarter i 2013, at han er ved røge nedenud af ranglisten. Se de danske heste på Dansk Varmblods hjemmeside HER.

Se alle ranglister HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen