På langdistance i det snedækkede Rättvik

21-01-2018 12:11

Danske Rikke Sofie K. Thygesen var lørdag på langdistance i det snedækkede Rättvik. Turen bød på 80 km i flere minusgrader, men det var intet problem for ekvipagen, der høstede en flot fjerdeplads

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

18 distanceryttere fra tre nationer, henholdsvis Sverige, Norge og Danmark har lørdag dystet i  CEI* 80 km i det snedækkede landskab i Rättvik, Sverige.

Som eneste dansker til start, var Rikke Sofie K. Thygesen og vallakken Khalid e. Authentic Shaji/ Kismet med i toppen.
Vejrudsigten havde ellers lovet op til minus 15 grader, men kulden stoppede ved minus 5 grader. Den første strækning på 30 km blev redet to gange og gik nordpå omkring Dalhalla og op til Östbjörka i det bakkede landskab, før rytterne drejede sydpå mod Rättvik. Den tredje og sidste strækning på 20 km red rytterne frem og tilbage på rute 1.

Sejren gik til værtsnationen, og det blev svenske Hanna Martinsson på skimlen King Peak e. Parnassos/Karnawal, der red ind i en samlet tid af 04:35:10.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rikke Sofie K. Thygesen og Khalid kan se tilbage på en vellykket tur og med en flot fjerdeplads i bagagen, når de er på vej hjem mod et lidt varmere Danmark. Ekvipagen sluttede i tiden 05:13:44.

Se alle resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen