Paramesterskab med høj klasse

08-07-2017 19:21

Det blev til favorit sejre og enkelte overraskelser i DM for paradressur, som blev afviklet på det store dressurstadion på Broholm her til eftermiddag

Copyright Ridehesten.com
Paradressur mestre 2017 samt sponsorer - fra v. Nick Elsass, Camilla D.F. Christensen, Susanne Jensby Sunesen, Stinna Tange, sponsor Thomas Kirk Kristiansen, Tobias Thorning Jørgensen, DRFs formand Ulf Helgstrand og Line Munk Madsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var blot marginaler som skilte rytterne i flere af de fem grader efter gårsdagens første afdeling af mesterskabet, som blev afgjort i dag efter anden afdeling som for samtlige graders vedkommende blev afviklet i kür.

Første mester blev Line Munk Madsen på Alpe D’Huez i grad I, herefter blev den dobbelte PL–vinder fra Rio Stinna Tange og hesten Horsebos Smarties en suveræn vinder i mesterskabet for grad II.

Der var meget tæt kamp om mesterskabet i grad III, hvor det lykkedes for blot 17–årige Tobias Thorning Jørgensen at sikre sejren på Bruunholms Caribian.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i år stod topkampen i grad IV mellem de paraolympiske ryttere Susanne Jensby Sunesen og Annika Lykke Dalskov Risum – og igen i år var det PL–sølvvinder Susanne Jensby Sunesen og Thy’s Que Faire som trak sig sejrrigt ud af den medaljekamp.

I grad V opnåede Line Kongensgaard igen en andenplads og dermed måtte hun se sig slået af Camilla Christensen og Østergårds Delight.

Se resultaterne HER

Og læs mere i magasinet Ridehestens augustnummer. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen