'Passage' blev årets Sportsbog 2023

15-03-2024 14:33

Mens Cathrine Laudrup-Dufour i sidste uge kunne lade sig hylde i Herning, blev hendes selvbiografi 'Passage' udråbt som Årets Sportsbog 2023 ved en prisfest

Copyright Ridehesten.com
Forsidebilledet til bogen med Cathrine Laudrup-Dufour og Atterupgaards Cassidy. Foto: Mia Macom

I en selvbiografisk bog med titlen 'Passage' har Danmarks mest vindende dressurrytter, Cathrine Laudrup-Dufour, givet et ufiltreret indblik i, hvad det har krævet for hende at nå sine sportslige mål, indfri den ultimative drøm om at blive en af verdens bedste og at kunne leve af sin passion.

Til sidste uges prisfest og galla i foreningen Danske Sportsjournalister, blev det blev netop biografien Passage, der løb med titlen som Årets Sportsbog 2023. Bogen, der udkommer på forlaget Grønningen 1, er skrevet af Cathrine Laudrup-Dufour i samarbejde med forfatter og journalist Birgitte Wulff.

– Det er en kæmpe anerkendelse, og jeg er meget stolt og beæret. Det har været et fantastisk samarbejde at skrive Passage, og jeg er meget taknemmelig for at have fået lov til at fortælle Cathrines ærlige og modige historie, skriver Birgitte Wulff på Facebook.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen