Polo 2014

21-01-2014 16:46

Mens vi alle venter utålmodigt på foråret, arbejder DPAs (Danish Polo Association) bestyrelse på at planlægge den kommende sæson

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Fra DPA’s nyhedsbrev januar 2014:
Den milde vinter vi har haft indtil nu har betydet optimale vækstforhold for græsset på polomarken på Dyrehavegård i Lyngby, så nu håber vi bare på et tidligt forår så vi også tidligt kan få sæsonen skudt i gang.

Vi har planlagt at anskaffe et mobilt klubhus som kan danne basis for et socialt miljø omkring vores kampe og træning, for både spillere og tilskuere. Vi vil i den forbindelse også anskaffe borde og bænke, samt nogle grills, så vi kan arrangere BBQs, picnics osv. efter vores chukkas.

Planen er at vi igennem sæsonen har instructional chukkas hver onsdag og fredag kl. 18.00 og søndag kl. 15.00. Derudover kan der i vidt omfang bookes træningstimer, enten individuelt eller i grupper, samt heste til stick & ball.

Inden sæsonen begynder for alvor vil vi tilbyde ”Pre-season Polo Fitness Riding”, sandsynligvis startende i april, men hold øje med jeres e-mails for nærmere detaljer. En e-mail vil også blive udsendt med en officiel indkaldelse til DPAs generalforsamling d. 20/3. Her vil vi gerne opfordre alle til at møde op og bidrage med alle de ideer og inputs i måtte have til vores arbejde fremover. Der vil også være valg til bestyrelsen, så alle der kunne være interesserede i at stille op og bidrage til arbejdet er meget velkomne.

Copenhagen Business School er i gang med at danne deres egen klub med base hos DPA – det er et samarbejde vi ser meget frem til. Ligeledes håber vi på at ungdommen i områdets skoler og gymnasier vil tage sporten til sig.

Husk også at vi, inden vores egen sæson begynder, har mulighed for at træne og spille Arena Polo i England, hos enten Ryan Pemble på AshFarm Polo Club eller Miles Underwood på Ranksboro Polo Club (se også http://www.danishpoloassociation.com/winterpolo). Der er også mulighed for at spille på græs i Spanien, eksempelvis i uge 7, jf. nedenstående.

Kalender:
Ca. 7-17/2: Nogle af DPAs medlemmer tager til Sotogrande i Spanien for at spille/træne polo på græs. Så hvis der er andre der vil med og kickstarte den nye sæson (og udnytte den gode deal), så skriv til DPA for nærmere detaljer, eller check http://www.jcm-polo.com/ eller DPA’s Facebook side.
20/3 kl. 19: DPA Generalforsamling.
4/5: DPA vil være repræsenteret til Hestedag på Brogården, Hørsholm.
7/6: DPA spiller i Knuthenborg Safari Park! Planerne går på alt fra Polo Intros til club/instructional chukkas dernede, samt en picnic, så alle kan få en fantastisk polo- og safarioplevelse i storslåede omgivelser.
16-22/6: Mid-season handicap turnering, hvor vi igen satser på at invitere en visiting pro.
16-17/8: Copenhagen Polo Open (se http://copenhagenpoloopen.dk/)
15-21/9: End of season handicap turnering (med visiting pro).

Vi planlægger også at afholde nogle clinics med inviterede trænere i løbet af sæsonen - detaljer herom vil følge.

På vegne af DPAs bestyrelse - Mette Asmild

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen