Pony solgt på Ridehesten.com på tre dage

11-10-2020 14:20

Marie Helene Rigård Rohleder

Efter en halv time havde sælger fem henvendelser på ponyen Reinholts Gangster, som blev sat til salg på ridehesten.com's salgsdatabase i start oktober. Gangster blev solgt til Sofie Dalhof Budde, som slet ikke var i tvivl, efter hun havde set ham 

Copyright Ridehesten.com
Gangster. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rytter Kristine Bojsen havde haft den seksårige pony Reinholts Gangster i tilridning og redet ham op til LC-niveau, da den tidligere ejer besluttede sig for at sælge ham. 

Kristine oprettede salgsannoncen på ridehesten.com's store salgsdatabase, og efter en halv time havde hun allerede fået fem henvendelser fra interesserede købere. 

En af dem var 16-årige Sofie Dalhof Budde fra Midtjylland, som allerede samme aften var ude og prøve Gangster sammen med sin mor. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg var slet ikke i tvivl. Gangster er en super fin pony til en god pris, og dagen efter blev vi enige om, at ham ville vi gerne købe, siger Sofie Dalhof Budde. 

Copyright Ridehesten.com
Gangster med sin nye ejer Sofie. Foto: Privat

Tre dage efter Kristine Bojsen havde oprettet annoncen var Gangster solgt, og på vej hjem til Sofie. 

– Nu har vi haft ham i et par uger, og han er bare virkelig sød. Jeg er igang med at videreuddanne ham, og ellers bliver han brugt som selskabspony til min store hest og børnepony for mine søskende, siger Sofie Dalhof Budde til ridehesten.com. 

Se de over 800 heste og ponyer som der til salg på ridehesten.com netop nu her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen