Ponyfar – Ridepiger er dejlige men …

14-02-2020 09:24

Thomas Pelle Veng

Der er gennem årene skrevet rigtigt meget om, hvordan kærester og ægtemænd skal indordne sig, hvis de ønsker at være sammen med en ridepige

Copyright Ridehesten.com

Lad mig lige slå fast, inden vi går i gang: Vi, som er så heldige at dele vielsesring med en ridepige, finder jeres til tider lidt forhutlede livsstil meget charmerende.

Tro det eller ej, men duften af Eau de hestetrailer og det aldrig svigtende stykke hø i jeres flade hjelmhår får vores hjerter til at changere. For uden det ville I ikke være de kvinder, vi forelskede os i.  

10 ting I ikke må glemme i jeres altid travle hverdag:

  1. Jeres ridestøvler kan godt tåle at stå i garagen, når I en sjælden gang ikke rider. Bare rolig, den dejlige dunst af hø, hest og møg skal nok komme til at fylde hele huset alligevel.
  2. Husk at holde ferie sammen en gang i mellem… Nej, hesten kan ikke være i campingvognen.
  3. I må godt gøre noget ud af jer selv og skifte de ellers så dejligt stramme ridebukser ud med en kjole i ny og næ.
  4. Husk fra tid til anden at vende jeres fællesøkonomi med manden i jeres liv. Forklar ham hellere en gang for meget end for lidt, hvordan det kan være, at posten “div. hesteting”, som er gemt på række 47, er den største månedlige udgift. Det kan være ret svært at forstå.
  5. Det kan godt være, at hestens skobudget stadig er større end jeres, men hvor mange ridestøvler har I egentlig brug for?
  6. Aftensmad efter klokken 20 kan godt være hyggeligt. Men hver dag?!
  7. Tænk en gang, hvis der var en alarm på jeres telefon, som kunne hjælpe jer med at holde tiden i stalden nede på tre timer. Ville det ikke være smart?
  8. Bare fordi bilen kan, betyder det ikke, at den skal være tapetseret med rosetter og isoleret med hø og wrap.
  9. Selv om I er tidsoptimister så lyt en gang imellem til tidsrealisten derhjemme. Stævner hver weekend er måske lige i overkanten.
  10. Husk, at jeres mand ikke kun er et stykke kød. Han har også følelser ;O). Klap ham og giv ham en godbid en gang imellem.

Hilsen

Ponyfar

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen