Rebelsig er danske mestre

18-09-2022 20:25

Annika Knudsen Lorentsen

I dag er Agria DRF Mesterskabet for ponyklubhold i springning blevet afgjort hos Riders Cup, og det blev et hold fra Rebelsig Sportsrideklub der tog guldmedaljen

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet har Rebelsig Sportsrideklub med deres ponyer. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Otte hold mødtes i dag i finalen ved Agria DRF Mesterskabet for klubhold i ponyspringning, som er blevet afholdt i forbindelse med denne uges landsstævne hos Riders Cup

Guldmedaljen gik til Rebelsig Sportsrideklub, som var det eneste hold der endte med et sammenlagt fejlfrit resultat i hovedrunden. På dette hold red Caroline Mie Blæsbjerg med Hørdum Athena, Smilla Kirial Hylleberg med Gogo M, Nicoline Bo Rasmussen med Aille Suki og Silje Frederikke Kristoffersen med Why Not Equus.

Copyright Ridehesten.com
De fire ryttere der tog guldmedaljerne. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sølvmedlajengik til Egene Rideklub, som endte med samlet fire fejl i hovedrunden. Det samme antal fejl var der to af de andre hold der også endte med efter hovedrunden, og derfor var det i omspringningen, at Egene Rideklub sikrede sig den næstbedste placering. Det gjorde de med tre fejlfrie og hurtige ridt, som blev leveret af Julie Bille Andersen med Ballyvalley Liberty, Laura Sloth Kjær med Rosa og Amalie Breum-Harid med Pidget. 

Bronzemedaljen blev vundet af Kongsdal Rideklub, som også leverede ene fejlfrie ridt i omspringningen. På dette hold red Christel Engelbrecht med Gribsvads General Monty Jo, Knirke Emilie Lebeck med Black Assasin, Milla Josefine Wichmann Duus med Socrates Optimus og Anna Ley med Ballynagran Island Girl. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald