Rekordstor tilmelding til egnethedstest

07-10-2020 06:02

Dansk Varmblod meddeler, at de har modtaget det største antal tilmeldinger til egnethedstest siden 2014. Derfor har de været nødt til at lukke for tilmeldingen på Vilhelmsborg, men der er stadig pladser at få i de øvrige regioner

Copyright Ridehesten.com
Maria Bjørnkjær Asferg og Fabulant Ask ved sidste års egnethedstest. Ved Unghestechampionatet i Herning var de blandt de topplacerede. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen.

Antallet af føl registreret i Dansk Varmblod i 2016 er ikke blandt de højeste, men alligevel er der rigtig mange heste af årgang 2016, der er tilmeldt Dansk Varmblods egnethedstest.

Mange forskellige faktorer som bl.a. foreløbig udsættelse af DRF's championatsfinaler på Blue Hors kan have indflydelse herpå, men mon ikke den største motivationsfaktor er, at Dansk Varmblod lukkede op for et større antal starter ved unghestechampionatet, der afvikles under hingstekåringen i Herning. Den eneste vej til det prestigefyldte unghestechampionat i marts er via egnethedstesterne i oktober/november.

Dansk Varmblod har set sig nødsaget til at lukke for tilmeldingen til egnethedstesten på Vilhelmsborg, men der er stadig pladser at få i de øvrige regioner, hvis man er meget hurtigt.

  • Region 1, Midtbornholms Ridecenter: Dato kommer. Springning og dressur.
  • Region 2, Riders Cup: Søndag d. 15. november. Springning og dressur.
  • Region 3, Stutteri Ask: Lørdag den 31. oktober. Springning +eksteriørkåring
  • Region 4, Billund Sportsrideklub: Søndag den 1. november. Dressur
  • Region 5, Vilhelmsborg: Lørdag den 14. november. Dressur. LUKKET FOR TILMELDING
  • Region 6, Ikast: Lørdag den 7. november. Springning.
  • Region 7, Brønderslev Rideklub: Lørdag den 31. oktober. Dressur.

Dansk Varmblods egnethedstest.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev