Rettelse vedr. ledige bestyrelsesposter

23-01-2024 16:02

D. 13. april afholdes der repræsentantskabsmøde i DRF's bestyrelse, hvor der blandt andet skal vælges en ny formand. DRF bringer nu en rettelse om de ledige stillinger til repræsentantskabsmødet

Copyright Ridehesten.com
Bestyrelsen ved repræsentantskabsmødet i 2022. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I begyndelsen af januar meddelte Dansk Ride Forbund, at de d. 13. april ville afholde repræsentantskabsmøde, hvor der skulle vælges en ny formand samt fire ordinære bestyrelsesmedlemmer og én suppleant.

Den meddelelse kom som følge af, at DRF’s formand Ulf Helgstrand og næstformand Jakob Blicher Ravnsbo havde valgt at trække sig til repræsentantskabsmødet d. 13. april. Ulf Helgstrand afgår dermed uden for tur, og der skal derfor vælges en ny formand for et år.

DRF bringer rettelse
I forbindelse med dette bringer DRF nu en rettelse vedrørende de vakante poster i bestyrelsen.

Eftersom Jakob Blicher Ravnsbo har meddelt, at han trækker sig ved repræsentantskabsmødet, betyder det at suppleant Ditte Bach Sørensen indtræder på den ledige plads i bestyrelsen for den resterende valgperiode på et år. Ligeså betyder det, at 2. suppleant Bo Gejl indtræder som 1. suppleant for den resterende valgperiode.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dermed er der tre bestyrelsesposter for to år vakante samt én suppleantpost for to år (som 2. suppleant).

Samtidig genopstiller de tre bestyrelsesmedlemmer Helle Juul, Tina Callesen og Jørgen Mertz og nuværende suppleant Bo Gejl til de vakante bestyrelsesposter. Vælges Bo Gejl til en af de ledige bestyrelsesposter, skal der også vælges en 1. suppleant for den resterende valgperiode i stedet for Bo Gejl.

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner