Rideforbundet indfører AI

21-11-2023 14:41

Charlotte Kusk Berwald

I et forsøg på at gøre det lettere for ryttere og andre at få hurtig hjælp, har Dansk Ride Forbund nu fået hjælp af AI, også kendt som kunstig intelligens

Copyright Ridehesten.com
Den kunstige intelligens er kommet for at blive. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nye chatbot har fået navnet Spirit og mere end 500 besøgende har allerede chattet med den. Chatbotten er fortsat i fuld sving med at blive trænet i at finde rundt i alt det, der gør DRF til DRF, men er allerede godt på vej. Chatbotten kan tage sig af de små, lette spørgsmål og kan lede rideforbundets medlemmer til reglementer og fortælle om hvordan man tilmelder sig et stævne på DRF GO. 

De mere komplicerede spørgsmål, som kræver hjælp fra menneskelig intelligens i stedet for den kunstige, vil de menneskelige medarbejdere hos Dansk Ride Forbund dog fortsat selv svare på. Disse spørgsmål kan også sendes via chatten og så vil en medarbejder besvare dem så snart det er muligt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er ingen tvivl om at kunstig intelligens er kommet for at blive og Dansk Ride Forbund blot er den næste i rækken til at implementere den nye teknologi og alle dens muligheder. Teknologien har selvfølgelig sine begrænsninger, idet det ikke er muligt at efterligne menneskelig væremåde og tankemønster komplet. Allerede i slutningen af 1940'erne, langt før computere blev hvermandseje, var der dog nogle fremsynede mennesker, der regnede med at vi en dag ville blive i stand til at udvikle kunstig intelligens og allerede i 1950 skrev den britiske matematiker Alan Turing, om en måde at teste kunstig intelligens på.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen