Rikke Barker fortsætter succesen

17-02-2024 20:52

Rikke Belinda Barker er forsat at finde på springbanen i Doha, hvor hun i dag blev nummer tre i den 5-stjernede 160 cm-Grand Prix med Tabalou PS

Siden starten af januar har den danske springrytter Rikke Belinda Barker opholdt sig i Doha, Qatar, hvor hun med sine tre heste har fået muligheden for at deltage i 5-stjernede konkurrencer og dermed opnå værdifuld erfaring. Det er indtil videre blevet til både sejre og placeringer for Rikke undervejs, og i denne weekend er ingen undtagelse. I går blev hun og Pico Hcc e. Clarimo/Quintero (opdr. Hans-Christian Christiansen) placeret som nummer otte i CSI3* 145 cm, og i dag blev det til endnu en placering.

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker og Tabalou Ps. Foto: Privat

I eftermiddags lykkedes det nemlig for Rikke at ride sig ind på tredjepladsen i CSI5*-klassen 160 cm med Tabalou Ps. e. Taloubet Z/Balou du Rouet, og udover den fornemme placering indkasserede ekvipagen også en præmiesum på hele 345.000 danske kroner. Ved præmieoverrækkelsen blev den danske rytter også gratuleret af Tamim bin Hamad Al Thani, som er emir af Qatar.

Klassens resultat.

Stævnets start - og resultatlister.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen