Rikke Barker til tops i CSI5* Grand Prix

28-01-2024 10:45

Rikke Belinda Barker red sig i fredags til en tredjeplads i den 5-stjernede klasse i Doha, Qatar, og i går formåede hun også at hente en tredjeplads hjem i den 5-stjernede 160 cm-Grand Prix med Tabalou PS og sejr hjem i Grand Prix 145 cm-klassen med Pico Hcc 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker sejrer med Pico Hcc i Doha. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Topplaceringerne vælter ind til Rikke Belinda Barker, der i øjeblikket starter stævner i Doha, Qatar. Til Doha Tour 2024 red Rikke endnu en gang topplaceringer hjem, og denne gang blev det også til en sejr i CSI2* med Pico Hcc e. Clarimo/ Quintero (opdr. Hans-Christian Christiansen) samt en topplacering i den 5-stjernede 160 cm-klasse med Tabalou Ps. e. Taloubet Z/ Balou du Rouet.

Rikke og Pico Hcc red sig som den eneste ekvipage fejlfrit igennem omspringningen i den 2-stjernede Grand Prix-klasse på 145 cm, og det sikrede hende dermed sejren i klassen. 

Senere på dagen lykkedes det også Rikke at ride sig til en tredjeplads i CSI5*-klassen på 160 cm med Tabalou Ps, da hun klarede sig fejlfrit igennem begge runder og sluttede på tiden 41,78 sekunder i omspringningen. I den 5-stjernede klasse var der tilmed en pengepræmie på 300.000 euro på spil, som Rikke fik del i med sin tredjeplads i klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke til præmieceremoni i den 5-stjernede 160 cm-klasse. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag aften red Rikke sig også til en tredjeplads i den 5-stjernede 150 cm-klasse med Icloud e. Calmando/ Clearway, og det er dermed lykkedes hende at ride topplaceringer hjem med alle sine tre heste til stævnet. 

Stævnets resultatlister.

Se stemningsvideo fra Rikkes ridt på Tabalou Ps i CSI5*.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen