Rosenparade i Hedensted

15-11-2020 20:37

Kristine Bjørg Frank Bojsen

Som traditionen tro afholdte Hedensted Rideklub i denne weekend Rosenparade, for dressur ponyryttere født i 2004. De havde arrangeret en corona-sikker rosenparade lørdag aften, for de 58 ryttere der falder for aldersgræsen i år. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Liva Addy Guldager Nielsen og Thilde Rude Hare havde fået æren af at holde en tale, på vegne af ponyrytterne fra årgang 2004. I deres tale takkede de både nuværende landtræner, Dennis Fisker og tidligere landstræner Jette Nevermann, samt alle de andre vigtige personligheder i dansk ponydressur. 


Ditte Pedersens Kammeratsskabspokal, som har været en fast del af Rosenparaden siden 2003, blev uddelt for sidste gang. Vandrepokalen endte i Ditte Pedersens familie, da det var lillebror Emil Pedersen der modtog den ærefulde titel som året kammerat. 

 

Søndag var der 56 starter, fordelt i tre PRM klasser for kat. 2 og kat. 1 ponyer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinder af PRM for kat. 2 blev dette års sølvvinder til DM, Anna Teibel Raben og avlshingsten FS Calimero, de red et flot og fejlfrit program til 71.504 procent. Placeret som nummer to, blev Josefine Marie Kjær Rohmann og Traeumer, belønnet med 70.407 procent. Julie Dam Jensen og She Nett Hoejgaard blev placeret som nummer tre, med 69.390 procent. 
Placeret som nummer fire og fem, blev Ann Christine Feldtmose og Ygor, samt Cecilie Sonne Mikkelsen og Skelhøjs Bugatti. 

I dagens første PRM for kat. 1 ponyer, blev Astrid Würtz Green Andersen og Golden Boy 162 placeret som nummer et, med 72.073 procent. Stine Twisttmann og Miss Marple M blev placeret som nummer to, med 70.935 procent.
Placeret som nummer tre blev Valentin Munkedal og Bomgaardens Dooley, med 69.390 procent. 
Mille Marie Jørgensen og Vasehøjs Sandjaro blev placeret som nummer fire, med 67.967 procent.

I dagens anden PRM for kat. 1 ponyer, blev Cecilie Maria Schrøder Dreymann og Tackmann's Cookie placeret som nummer et, med 71.220 procent. Sofie Hardt Lyngsø og Bouwershof Conair blev placeret som nummer to, med 70.772 procent. Anna Have Larsen-Ledet og Nyholt's Dundee blev placeret som nummer tre, med 70.529 procent. Yderligere placeret som nummer fire, fem og seks, blev Kamille Klysner Askerod, Karoline Mathilde Ravnsbo og Mia Rosa Bloch


Se alle resultaterne her

Ridehestens fotograf har været til stede hele søndag. Se billederne på Ridehesten.com i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen