Så er der oldenburgerhingstekåring

12-01-2023 06:06
Avl

Det tyske oldenburgerforbunds årlige hingstekåring starter i dag og løber frem til lørdag, hvor der udnævnes præmiehingste og afholdes auktion

Copyright Ridehesten.com
Det er nu, det sker: Oldenburgerforbundets hingstekåring finder sted i Vechta de næste tre dage. Foto: Presse
Nyheden fortsætter efter annoncen

Oldenburgerforbundets hingstekåring den 12.-14. januar 2023 i Vechta er for både dressur- og springbetonede hingste, der er udtaget ved forbundets forbesigtigelse i efteråret.

Oplever man ikke hingstekåringen fra ringside i Vechta, kan den også ses via Clipmyhorse.tv eller på oldenburgerforbundets hjemmeside. Programmet starter torsdag kl. 11 med fremvisning af hingstene på trekantsbane, mens det kl. 15.00 gælder longering af dressurhingste.

Fredag morgen kl. 8.30 vises springhingstene løse og i løsspringning, hvorefter hvert hold går på skridtring og modtager dommernes afgørelse om kåring eller ej. Fra kl. 16.00 tilhører hallen dressurhingste, der ligeledes vises løse og på samme vis præsenteres holdvis på skridtring, hvor de får deres kåringsdom.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag starter dagen kl. 9.30 med hædring af præmiehingste og udpegning af fløjhingste. Herefter er der uddeling af en række priser, hvor der skal findes de bedste 4-5-årige hingste mhp. overrækkelse af den eftertragtede Hauptprämie for både dressur- og springhingste.  Kl. 13.00 begynder auktionen over alle tilmeldte hingste, og aftenprogrammet byder fra kl. 17.00 på hingstegalla.

Kollektionens springhingste / Kollektionens dressurhingste.

Ridehesten vil rapportere fra kåringen.

Copyright Ridehesten.com
Lørdag kl. 13.00 starter auktionen over hingste.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen