Så er ECCO Cup i gang hos Heslegård Sportsrideklub

06-11-2021 20:12

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har både juniorrytterne, ungrytterne og U25-rytterne redet første afdeling af ECCO Cup hos Heslegård Sportsrideklub og det er nu afgjort, hvem der skal ride kür i morgen

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand og Grevens Sa'Va'. Foto: Photography by Emilie Haut
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afholdes der ECCO Cup hos Heslegård Sportsrideklub for både junior, ungryttere og U25-ryttere. I dag rider alle aldersgrupper deres første klasse inden de bedste mødes i kür i morgen. 

Dagens første ECCO Cup-klasse var for juniorrytterne og her var der 25 deltagere til start. Sejren gik til Alexander Yde Helgstrand, som med Grevens Sa'Va' e. Blue Hors Soprano/ Blue Hors Romancier (opdr. Svend Skov Poulsen og Dorit Greve) red til hele 76,171 procent. 

Andenpladsen blev Frederikke Gram Jacobsen med Ryvangs Zafina e. Blue Hors Zack/Come Back II (opdr. Alex Dyrgaard), som i dag red til 74,144 procent. På tredjepladsen ble det Thilde Rude Hare med Fred The Red e. Franziskus/Florestan, som opnåede 70,811 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Amalie Skjold og Falkendaune Macohl. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Amalia Skjold bedst hos ungrytterne
I ungrytternes ECCO Cup-klasse var der 19 ekvipager til start. Sejren gik til Amalia Skjold med Falkendaune Macohl e. Fürstenball/ Schwadroneur (opdr. Thomas Bach Jensen). Ekvipagen red til 72,018 procent, og Amalie var rigtig glad efter dagens ridt. 

–Jeg er virkelig glad og er så stolt af Falke, der stadig er ret grøn på det her niveau. Hun var virkelig med mig hele vejen i dag. Vi er lige kommet hjem fra vores internationale debut, endda med flotte placeringer. Falke er i rivende udvikling, og jeg nyder hver dag med hende og glæder mig helt vildt til, hvad fremtiden byder, fortæller Amalia.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen gik til Ida Kirstine Bjørn med Søgård Ballerina e. Bøgegårdens Boney M/Bøgegårdens Laurino (opdr. Karin og Jørn Walsted Jørgensen), mens tredjepladsen blev Caroline Krogh Hansen med Count Ten WN e. Blue Hors Hotline/ Coronado (opdr. Wagner og Nielsen). 

Sejren hos U25 gik til Josefine Hoffmann
I U25-klassen var der syv ekvipager til start og bedst af dem var Josefine Hoffmann med Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup). Ekvipagen red til 72,281 procent. 

På andenpladsen i klassen blev det Karoline Rohmann med Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador xx (opdr. Jan og Karine Koefoed-Nielsen). 

De 15 bedste i hver årgang mødes i kür i morgen. 

Start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner