Søren Pedersen runder ugen af med manér i Spanien

14-03-2022 13:02

Christine Krogh Frausing
Skribent

Søren Pedersen runder ugen ved Mediterranean Equestrian Tour af med en flot tredjeplads i en 145 cm Grand Prix (Longiness Ranking Class), og bliver ligeledes placeret i en 140 cm klasse

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom mange danske ryttere var til start i Herning, hvor der i sidste uge blev afholdt et internationalt stævne i både spring og dressur under Hingstekåringen, var der stadig danskere til start i udlandet. Nogen af dem er taget til Mediterranean Equestrian Tour i Spanien, hvor blandt andre Søren Pedersen har haft en god uge.

I fredags blev han placeret som nummer 3 i en 145 cm klasse med vallakken Chico Z e. Clinton/ Quantum, hvor klassen var kvalifikation til søndagens Grand Prix. Parret skulle derfor igen i ringen i går eftermiddags, hvor de red Grand Prix'en, og her gentog de succesen fra i fredags, da de endnu en gang blev placeret som nr. 3. De var fejlfrie i begge runder, og red i mål i tiden 47,03 sekunder.

I klassen var desuden Nicolas Pedersen og Tailormade Chacco Coro e. Diablo Blanco/ Corofino til start, men desværre fik de et enkelt nedslag i hovedrunden. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren Pedersen blev ligeledes placeret som nr. 7 i en 140 cm klasse i går, da han med vallakken Tailormade Carem Sandy e.  London/ Sandro Boy red to fejlfrie runder, hvor tiden i omspringningen for deres vedkommende var 30,07 sekunder. Klassen red vinderen i tiden 28,30 sekunder. 

Derudover er Christoffer Lindenberg, Pernille Moos Tribler, samt Peter Moos Tribler til start ved stævnet, og alle 3 har redet flere fine runder i ugens løb, med placeringer.

Find start og resultatlister fra stævnet her, hvor der igen i denne uge er stævne.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing