Scandinavia Jumping Tour melder klar

08-02-2024 19:02

Scandinavia Jumping Tour, der afholdes i Odense Congres Center, starter søndag i denne uge og opbakningen er stor med mere end 700 tilmeldte

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I næste uge bruges vinterferien af mange springryttere ved Scandinavia Jumping Tour i Odense Congres Center. Her afholdes springstævne for både pony- og hesteryttere, og arrangørerne har modtaget stor opbakning omkring stævnet, som allerede starter på søndag, hvor ponyerne indtager banen.

Fra søndag til tirsdag skal 310 ponyer igennem start og mål, mens 400 heste deltager fra onsdag til lørdag. Igen i år har arrangørerne sørget for bokse indendørs, hvor der sættes 348 bokse op. Der er også sørget for en stor opvarmningsbane og sand udenfor, hvor rytterne kan longere lidt.

– Det er så vildt med den opbakning vi har fået i år, fortæller Dorthe Ketterle og fortsætter: – Vi har over 76 heste på ventelisten, så det er noget anderledes end de andre år og vi glæder os.

Stævnet byder på en lang række klasser fra LC til MA for både pony og hest, og der er blandt andet anden kvalifikation i Stutteri Ask Trophy på programmet. Samtidig har Dansk Ride Forbund besluttet at afholde deres årlige sportspræsentationer for landsholdstrupperne i forbindelse med stævnet.

Ridehesten fotografer vil være til stede i løbet af stævnet, og billederne vil løbende komme online på ridehesten.com.

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen