Scandinavia Jumping Tour udvider proportionerne

17-12-2021 17:05

Annika Knudsen Lorentsen

Når der i februar afholdes stævne i Odense Congress Center, så er det lykkedes at få udvidet stævnet til hele uge 7, hvilket betyder, at der bliver plads til flere starter og en større bredde i det niveau af klasser, der afholdes

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2020 blev det en stor succes, da Scandinavia Jumping Tour for første gang arrangerede stævne i Odense Congress Center. I 2021 var det ikke muligt på grund af corona, men nu er planen, at stævnet vender tilbage med fulde kræfter i 2022. 

– Vi har fået årets julegave, for Odense Congress Center har givet os mulighed for at bruge faciliteterne hele uge 7, fortæller Dorthe Ketterle, som er en del af Scandinavia Jumping Tour. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det betyder, at vi har udvidet vores ture og lavet en kobbertur for heste i 90 og 100 cm, samt en aterixtur for ponyer i LC. På den måde kan vi også inviterer hele bredden ind, og de nye ryttere og nybegyndere kan prøve at ride i den atmosfære, der er i Odense. 

Der bliver altså mange forskellige klasser at ride ved stævnet, hvor ryttere på mange forskellige niveauer kan mødes til et hyggeligt stævne. 

– Vi glæder os meget og krydser fingre for, at corona ikke rammer stævnet igen og vi kan holde et godt stævne som i 2020, slutter Dorthe. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen