Schou og Bang klar til World Cup

09-11-2022 06:15

Annika Knudsen Lorentsen

Denne uge er det Stuttgart i Tyskland der er værter for World Cup-kvalifikationsstævne, og her er både springrytter Andreas Schou og dressurrytter Lone Bang Zindorff til start for Danmark

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Zindorff med Thranegaardens Rostov. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup-sæsonen 2022/2023 fortsætter, og i denne uge afholdes kvalifikation i Stuttgart, Tyskland, hvor der er flere World Cup-discipliner på programmet. Det gælder blandt andet dressur og springning, hvor der er danske ryttere til start. 

I dressur er det Lone Bang Zindorff der er klar til at repræsentere Danmark i Grand Prix fredag og Grand Prix kür lørdag. Hun medbringer Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov, som hun også red ved World Cup-kvalifikation på Vilhelmsborg, hvor ekvipagen blev nr. 7 i kür. Konkurrencen i World Cup-kvalifikation i dressur bliver hård, når Tyskland eksempelvis stiller med Jessica von Bredow-Werndl og Isabell Werth. Førstnævnte dog ikke på hesten TSF Dalera BB, som var hesten, som den tyske verdensetter vandt OL-guld med sidste år.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux ved OL i Tokyo. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

I springning er det Andreas Schou der endnu engang er klar til at repræsentere Danmark. Han har medbragt Darc de Lux e. Darco/Contender (opdr. Morten Augustinus) og Independent (swb) e. Diamant de Revel til stævnet, og han skal ride World Cup på søndag. Andreas kommer til stævnet i særdeles god form, og med en femteplads i bagagen fra den seneste World Cup-kvalifikation i springning i Lyon med Darc de Lux. Ved samme stævne blev han desuden nr. 4 med Independent i Grand Prix. Konkurrencen i springning bliver som altid hård, når blandt andet verdensetteren, svenske Henrik von Eckermann og nuværende fører af World Cup 2022/2023, norske Victoria Gulliksen er på startlisten blandt et væld af andre topryttere som hollandske Jur Vrieling, tyske Marcus Ehning og britiske Scott Brash.

De to danske ryttere er begge klar til at ride efter World Cup-point i hver deres disciplin.

Følg stævnet i Stuttgart.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen