Så er det tid til Baltic Cup finale

30-11-2021 09:42

Annika Knudsen Lorentsen

Fra på onsdag mødes unge springryttere fra Danmark, Sverige, Finland, Tyskland og Norge på Vilhelmsborg, hvor der holdes Baltic Cup-finale resten af ugen

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær ved stævnet i 2018. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er god opbakningen til årets Baltic Cup-finale, som traditionen tro afholdes som en del af de mange Christmas Show-stævner. 

Fra på onsdag starter finalestævnet, hvor der både er kategori 3, 2 og 1-ponyryttere til start, samt children, junior og U25 ryttere. 

Konkurrencerne går først for alvor i gang torsdag, mens holdkonkurrencerne afgøres fredag og lørdag. De individuelle Grand Prix-klasser afholdes for children og junior/U25 lørdag, mens ponyrytterne rider deres Grand Prix-klasser søndag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Trophy-afgørelse
I forbindelse med Baltic Cup-finalen findes vinderne er årets Trophy, som rytterne har kunne samle point til i løbet af året. Trophy er sponsoreret af Trolle Company, og der er flotte præmier til vinderne. 

For children er det Julie Stenmann Christensen der fører, for junior er det Emma Ponsaing, for både kategori 1- og 2-ponyer er det Karoline Sloth Kjær, mens Ingrid Christine Laursen fører for kategori 3-ponyer. 

Alle de førende ryttere stiller til start ved finalen, så de har muligheden for at forsvare deres føringen og tage den endelige sejr. 

Se stillingen her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen