Schweiz dominerede på springbanen

17-07-2023 10:26

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Falsterbo Horse Show 2023 var der ingen tvivl om, at de schweiziske ryttere præsterede på højt niveau. De tog sejren i Nations Cup, mens individuelle ryttere sikrede sig sejren i både Falsterbo Derby og Falsterbo Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Det schweiziske landshold. Foto: Orange Studios för Falsterbo Horse Show
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det 5-stjernede internationale stævne Falsterbo Horse Show 2023, var det i den grad rytterne fra Schweiz der gjorde sig positivt bemærket. 

Allerede i fredags præsterede de i top, da de sikrede sig sejren i Longines FEI Nations Cup of Sweden med et samlet resultat på blot fire fejl efter de to runder. Det schweiziske hold bestod af Steve Guerdat med Dynamix de Belheme e. Snaike de Blondel/ Cornet Obolensky, Elian Baumann med Little Lumpi E e. Lordanos/ Polydor, Janika Sprunger med Orelie e. Emerald Vh Ruytershof/ Nabab de Reve og Martin Fuchs med Conner Jei e. Connor 48/ Cosimo. 

Copyright Ridehesten.com
Steve Guerdat i Falsterbo Derby 2023. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Lørdag fortsatte den schweiziske succes, da Steve Guerdat red sig til sejr i Falsterbo Derby, som den eneste der red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning. Det gjorde han med Easy Star de Talma e. Quick Star/ Opium de Talma, og til stor begejstring for publikum, begyndte Easy Star de Talma at græsse på den store græsbane straks efter hans runder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Uanset hvordan det skulle gå, var det vigtigt for mig, at det var en positiv oplevelse for hesten, men jeg er meget glad for resultatet, fortæller den schweiziske rytter. 

Søndag fortsatte den schweiziske succes. Denne gang var det Martin Fuchs med Conner Jei der sikrede en individuel sejr. Det gjorde han i Falsterbo Grand Prix efter to flotte runder på den 160 cm høje bane. 

– Det har været et fantastisk stævne. Jeg har ikke redet her længe, men jeg vil gerne vende tilbage, så snart jeg får muligheden. Det var været en god uge, og min hest har sprunget helt fantastisk hele ugen, fortæller Martin Fuchs om oplevelsen ved Falsterbo Horse Show 2023. 

Alle resultater fra springstævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner