Seks 5-års heste i spil til UVM

11-06-2016 16:55

Britt Carlsen

Ti 5-års heste har i dag deltaget i iagttagelsen forud for UVM i Ermelo. seks af dem har fået adgang til udtagelsen som finder sted den 1. og 2. juli

Copyright Ridehesten.com
F.A. Hallow og Lotte Wiuff Straarup i klassen for 5-års heste.

Efter at have set både de 5- og 6-årige heste, som er i spil til UVM i Ermelo i slutningen af juli, så står det klart, at vi igen i år kan fremstille et par stærke, konkurrencedygtige hold ved UVM.

I holdet af 5-års heste bliver der gensyn med: Zafari Søholm redet af Line Tange Jacobsen - Antobello redet af Maria Anita Andersen - Kamar's Don Noir Hit redet af Morten Petersen - F.A. Hallow redet af Lotte Wiuff Straarup - Kut'N'Move redet af Bettina Laisbo og Bonjour Majlund redet af Silje Bakken.

I klassen for 5-års heste var der tre som ikke mødte: Vinderen af DRF Championatet Rockson, vinderen af Unghestechampionatet Jukebox og placeret som nr. tre i unghestechampionatet Heiine's Danciera alle tre heste har fået mindre skader, som hestene forhåbentlig hurtigt får overstået (Hovbyld, såleknusning) og det er besluttet, at de heste naturligvis kan blive redet for dommerne ved den endelige udtagelse fredag og lørdag den første og anden juli på Vilhelmsborg.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner