Skovrider: I USA kan man stadig ride stævne

22-03-2020 09:22

Annika Knudsen Lorentsen

Selvom meget er lukket ned i USA, og også Winter Equestrian Festival i Wellington er aflyst, så er det stadig muligt for Kristian Skovrider at ride stævne med de heste han har med derovre, og det er gået godt

Copyright Ridehesten.com
Kristian Skovrider og Lykkehøjs Cassander. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra onsdag til fredag har der været springstævne på The Ridge of Wellington, mens der i weekenden er hunter-stævne. Det fortæller Kristian Skovrider, som de seneste måneder har opholdt sig i Wellington, USA for at ride stævner og drive salgsstald i USA henover vinteren. 

– Selvom meget er lukket ned på grund af corona, er det stadig muligt at ride stævne. I denne uge er der stævne på The Ridge of Wellington, mens der de næste to uger er stævne på Black Watch Farm. 

Kristian Skovrider har haft succes ved stævnet, hvor han blandt andet har deltaget i 15.000 $ Grand Prix. Her blev han nr. 3 med Lykkehøjs Cassander og nr. 7 med Kiena van Berimar. Derudover har han vundet to klasser med henholdsvis Christblume og Otis Blue. Se Kristians hovedrunde med Lykkehøjs Cassander i videoen nederst.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derfor kan stævnet fortsætte
Mange vil nok undre sig over hvordan stævnet på The Ridge of Wellington overhovedet kan afholdes, når nu alle andre stævner i de fleste lande lukker ned. 

– Mens coronavirussen er tilstede og kendt her i USA, er vi fortsat dedikerede til at afholde vores unikke stævne tilpasset al sikkerhed og sundhedsprotokoller, der er anbefalet af eksperter, meddeler arrangørerne og fortsætter:

– På grund af vores tidsplan, placering og stævnetype, har vi sjældent store grupperinger sammen på samme tid og vi håndhæver rutinemæssigt desinfektion og rengør vores fællesarealer. Vores mål er, som det altid har været, at være en platform for heste og ryttere, hvor de kan træne og udvikle sig i et stævnemiljø, med den bedste bund og og varierede muligheder.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen