Slagelse tog guld i pony-DM

17-09-2023 19:05

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Agria DRF Mesterskabet for ponyklubhold tog Slagelse Rideklub i dag sejren ved mesterskabsstævnet hos Hjallerup Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet fra Slagelse. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landsstævnet hos Hjallerup Rideklub er nået vejs ende, og i dag er Agria DRF Mesterskabet for ponyklubhold blev afholdt. 

I alt var 11 hold tilmeldt mesterskabet for pony, og de seks bedste af dem mødtes i dag i finalen. Her blev det Slagelse Rideklub der sikrede sig guldmedaljen, da holdet som de eneste sluttede med et fejlfrit resultat. På holdet red Laura Sloth Kjær med Boom Box, Julie Sørensen med Gyvelhøjens Coco Belle, Christel Engelbrecht med Attyrory Jamesson og Amalie Breum-Harild med Pidget. De fire kunne efter deres flotte resultat hænge guldmedaljerne om halsen. 

Copyright Ridehesten.com
Der var stor glæde hos vinderholdet. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen og dermed som sølvmedaljevindere blev det Hillerød Sportsrideklub. De sluttede med fire fejl ligesom to andre hold. Og dermed skulle der en omspringning til af afgøre både sølv- og bronzemedaljen. På sølvmedaljeholdet fra Hillerød red Emily Lee Vestergaard med Sting's Yaris, Eva Harriet Elkjær Christensen med Walks Like Rihanna, Rigmor Svane med Keredern Rosscastle Gilbert og Silvia Mourier og Allihies Superstar. 

Bronzemedaljen sikrede Kongsdal Rideklub, som bestod af Emily Filippa Windtberg med Coko Channel d'Othon, Wilma Walentin Pedersen med Sparkling Destiny, Ellen Sofie Pilegaard med Harlequin Gale og Anna Ley og Ebonys Star. 

Se alle resultater fra stævnet i Hjallerup.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen