SMUK stævne på Kærligheden

15-05-2024 06:25

Normalt bliver det store græsareal lige ned til Skanderborg Sø brugt til campingområde under festivalen SMUK fest i august, nærmere kendt som Kærligheden, men for fjerde år i træk, danner Kærligheden ramme om et springstævne

Copyright Ridehesten.com
Den 8.-9. juni bliver Kærligheden forvandlet til stævneplads, når Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub afholder D-stævne i springning. Foto: Henrik Hansen.

Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub inviterer for fjerde år i træk til SMUK springstævne på Kærligheden den 8.-9. juni. Stævnet er med dets beliggenhed noget helt særligt, da det ikke afholdes på en traditionel ridebane, men i stedet på det smukke græsareal, der grænser ned til Skanderborg Sø. Arealet bruges ellers til campingområde under SMUK festival i august. 

Copyright Ridehesten.com
Banen ligger natursmukt lige ned til Skanderborg Sø. Foto: Henrik Hansen.

Charlotte Møller Andersen, formand for Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub fortæller, at de er stolte over at afholde et stævne, med så unik et oplevelsesaspekt: – Vi er meget stolte af at kunne afholde SMUK stævne for fjerde år i træk. Vi startede i 2021, da vi pludselig stod uden et sted at afholde stævner, og derfor fik vi ideen med et stævne på Kærligheden. Det viser bare, at hvor der er vilje, er der vej. Med SMUK stævnet ønsker arrangørerne at have fokus på fællesskab og ridesport, og at det godt kan dyrkes uden nødvendigvis de allerfineste faciliteter, understreger Charlotte. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Henrik Hansen.

Derfor er der også fokus på den gode stemning og oplevelse for alle, der kommer og deltager: – Vi har stor fokus på den hyggelige stemning og gode oplevelse. Vi ønsker at alle skal komme hjem med en god og særlig oplevelse, uanset hvilket niveau man rider på, fortæller Charlotte. Med det for øje, har arrangørerne heldigvis også mærket en stigende interesse for stævnet: – Vi kan mærke, at stævnet er vokset år for år, og at der også kommer ryttere langvejsfra. Vi har mange gode sponsorer og samarbejdspartnere, hvilket også gør, at vi kan udvikle stævnet og gøre det endnu bedre hele tiden, afslutter Charlotte. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Henrik Hansen.

Find mere information om stævnet samt tilmelding her. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner