Snart er der atter samling for DRF SpringDanmark Talent

16-10-2021 08:11

Christine Krogh Frausing
Skribent

I løbet af den kommende måneds tid afholdes årets anden runde af samlinger i talentprogrammet ’DRF SpringDanmark Talent’, og der er lagt op til nogle lærerige dage med både teori, træning og input fra nuværende bruttogrupperyttere

Copyright Ridehesten.com
Nu er der igen samlinger i DRF SpringDanmark Talentprogram. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når de unge talenter der er en del af talentprogrammet ’DRF SpringDanmark Talent’ atter samles, er der både teori, træning og oplæg fra bruttogrupperyttere på programmet.
Det er som vanligt berider Johnny Hansen, der står i spidsen for samlingerne, og i denne omgang vil der, foruden springtræning, også være særligt fokus på springdressur, så rytternes uddannelse bliver så bred som mulig. Derudover vil samlingerne blive gæstet af forskellige bruttogrupperyttere, som vil dele deres oplevelser og erfaringer med de programmets unge talenter. Samlingerne er fordelt på fire regioner og afvikles følgende datoer:

  • 18-19. oktober 2021 på Dalby Ridecenter i Kolding (Talent SYD – Fyn/Sydjylland)
  • 30-31. oktober 2021 på Riders Cup (Talent ØST – Sjælland/Bornholm)
  • 6-7. november 2021 i Hjallerup Rideklub (Talent Nord – Nordjylland)
  • 13-14. november 2021 i Ikast Rideklub (Talent Midt – Midtjylland)
     
Copyright Ridehesten.com
Victoria Frost Jensen. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvad er DRF SpringDanmark Talent?
Dansk Ride Forbund har en målsætning om, at Danmark bliver blandt verdens bedste nationer i springning. Vi tror på, at et bredt samarbejde med ridesportens interessenter og en aktiv talent- og eliteudvikling er vejen frem mod målet. Derfor har vi - med uundværlig støtte fra Foreningen SpringDanmark - udviklet talentprogrammet DRF SpringDanmark Talent, som henvender sig til ryttere i alderen 12-18 år, og ambitionen er at sikre en styrket talentudvikling, samt et rød tråd frem mod udtagelse til landsholdene i de forskellige aldersgrupper. Programmet er delt op i fire regioner, hvor der årligt afholdes to træningssamlinger i hver region. Disse regioner er Talent ØST (Sjælland og Bornholm), Talent SYD (Fyn og Sydjylland), Talent MIDT (Midtjylland) og Talent NORD (Nordjylland).   

Om foreningen SpringDanmark
Foreningen arbejder for, at Danmark bliver blandt verdens bedste nationer i springning. Foreningen vil gennem medlemskaber, fondsfinansiering og sponsorater indsamle økonomiske midler til at udvikle dansk springsport. Læs meget mere om Foreningen SpringDanmark her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen