Sofie Thomsen kåret til årets sportsnavn i Høje-Taastrup

23-11-2021 11:32

Annika Knudsen Lorentsen

Ponydressurrytter Sofie Loua Bredahl Thomsen er blevet kåret til årets sportsnavn i Høje-Taastrup kommune efter flere flotte resultater i ponydressuren. Det er første gang, at en rytter tager prisen og Sofies rideklub, Vestegnens Rideklub er meget stolte over, at en af deres ryttere har modtaget denne pris

Copyright Ridehesten.com
Sofie Thomsen og Meraviglioso Stallone V. Foto: Ridehesten.com/Mie Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange kommuner har en tradition for at udnævne årets sportsnavn i deres kommune og i weekenden uddelte Høje-Taastrup Kommune deres pris til en ganske ung ponydressurrytter. 

Prisen gik nemlig til Sofie Loua Bredahl Thomsen, som de seneste to år har vundet bronze ved DM for kategori 3-ponyer. 

Copyright Ridehesten.com
Sofie ved prisuddelingen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var rigtig sjovt at være med til uddelingen som klub. Det fungerer sådan, at det er klubben der indstiller kandidater, men rytteren der modtager prisen, og vi er selvfølgelig rigtig stolte over at Sofie løb med hædersprisen som Årets Sportsnavn i Høje-Taastrup Kommune, fortæller Tina, som er formand for Vestegnes Rideklub, som netop var klubben der indstillede Sofie til prisen. 

Det var første gang, at en rideklub havde medlemmer nomineret til prisen, og det var også første gang, at så ung en atlet tog prisen. 

– Vi synes det er rigtig sejt af Sofie og sjovt at se hende stå der til overrækkelsen blandt svømmere og personer fra andre sportsgrene, slutter Tina.

Copyright Ridehesten.com
Sofie Thomsen og Meraviglioso Stallone V. Foto: Ridehesten.com/Mie Poulsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner