Solskin og snevejr til Riders Cup

23-04-2016 20:51

Der er altid fart og spænding ved Riders Cup stævnerne, og i dag var ingen undtagelse. Dagen bød på næsten skyfri himmel fra morgenstunden, som derefter udviklede sig til snevejr 

Copyright Ridehesten.com

Ved årets første landsstævne til Riders Cup, var der næsten brug for både T-shirt og vinterjakke, gerne en regntæt en af slagsen. Dagen startede nemlig med kl. 7 i morges med høj solskin, som varede til lidt over middag. Herefter slog vejret over i både regn og sne, som heldigvis kun varede kort, hvorefter solen kunne få lov til at skinne igen. 

Copyright Ridehesten.com
Matilde Skov på Thin Thin

I LA2** var der ikke mindre end 83 ekvipager til start, hvor en stor del af dem måtte indkassere 4 fejl på det aller første spring. Det var dog ikke tilfældet for Matilde Skov og Thin Thin e. Phin Phin/Katouchon, som havde den hurtigste tid på 27,47 sekunder i anden fase og ligeledes fejlfri, hvilket sikrede dem sejren. På andenpladsen blev det Anja Lykke Nielsen på Fourage e. Fridericus Rex/Furore (Opdr. Erik & Inge Conradsen) i tiden 28,51 sekunder, mens Emile Louis Hartmann på Appi-s e. Oklund/Olympric Ferro indtog tredjepladsen i tiden 28,98 sekunder. 

Herefter var Martin Mose Knudsen i den grad domminerende i MB1*, hvor han ikke bare tog sig af førstepladsen, men også andenpladsen. Det gjorde han i tiden 29,11 sekunder på Connexion e. Casall/Fasolt   i snevejr, mens han fik lov til at ride Valentino M.H e. Matterhorn/Cash i tørvejr i tiden 29,21 sekunder, som henviste Malene Lykke Nielsen på Cavalina e. Butler/Cash And Carry (Opdr. Birgit Deeken Künnemann) til tredjepladsen. 

Landstræner for junior- og ungryttere, Bo K. Møller havde taget turen fra Belgien for at iagttage de unge ryttere til den kommende sæson. I MA1* blev sejren dog svensk, da Adrian Coonin og Hard To Beat G. e. Heartbeat/Corofino I red en nulrunde på 63,68 sekunder. På andenpladsen blev det en, som ikke lige var i den alder som Bo var på udkig efter, men som der i mod fik tildelt et ærestegn af Dansk Rideforbund i næste uge, nemlig Erik Bigler. På Quidor e. Quidam's Rubin/Nimmerdor (Opdr. Topsport A/S) red ekvipagen sig ind på andenpladsen, efter en fejlfri tur i tiden 67,79 sekunder. Bedste junior- og ungrytter blev i denne klasse Jessica Toelstang på Bjerglunds Campari e. Cajus/Cantona 2 (Opdr. Kirsten og Paul Petersen) som indtog tredjepladsen med 70,46 sekunder. 

Se resultater fra stævnet HER

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens klasser. Husk og se billederne her på Ridehesten.com i næste uge!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen