Sølvfinale til en guldmedalje

12-12-2015 16:29

25 ryttere mødtes i omspringningen i Dansk Hesteforsikring sølvfinale ved Christmas Show på Vilhelmsborg her til eftermiddag, og det udviklede sig til at blive en helt forrygende kamp om sejren

Copyright Ridehesten.com
Hun nærmest vendte i luften - Jessica Vinther Jensen og Levante sejrede i sølvfinalen ved Christmans Show.
Copyright Ridehesten.com
Jessica vandt en funklende ny hestetrailer fra Ifor Williams til en værdi af 75.000 kr. Hun får den overrakt af Marissa Magnussen, Ifor Williams og af stævneleder Niels-Jørgen Cassøe.

Rytterne red om en funklende ny Ifor Williams hestetrailer til en værdi af 75.000 kr. i Dansk Hesteforsikrings Sølvfinale, og der blev virkelig redet til. Nogle af de hurtigste ryttere herhjemme var inde i topkampen, men de var oppe imod den hollandske rytter Nick van der Graaf som har fået flere sejre og placeringer de seneste dage på Vilhelmsborg.

Copyright Ridehesten.com
Christian Petersen og Zahr Alfarvad Z kom ind på tredjepladsen i sølvfinalen.
Copyright Ridehesten.com
Den hollandske rytter Nick van der Graaf har haft stor succes ved Christmas Show, men i sølvfinalen måtte han og Destiny "nøjes" med andenpladsen.

Christian Petersen og Zahr Alfarvad Z er et par, som ofte er at finde i toppen af placeringsrækken, når der skal rides på tid. De standsede uret på 34,03 sekunder, men hollænderen skar indenom Christian med en tid på 33,85 sekunder. Nick van der Graaf kunne dog ikke holde føringen for en af de mest succesfulde pony- og ungryttere herhjemme Jessica Vinther Jensen satte tingene på plads med et overlegent ridt på Levante - og jublen brød løs, da den store resultattavle i hjørnet af opvisningshallen viste 32,60 sekunder og dermed sejr.

Det blev også dansk på fjerdepladsen, hvor det blev til et godt gensyn med Kia V e. Heartbeat og Daniel Cassøe Jakobsen. UVM -finalist Kia V har været sat ud af spillet i en periode med en skade, men  parret ser ud til at være godt på vej tilbage i formen. UVM-deltager Chassé e. Cosmeo redet af Robin Grauff Jacobsen fulgte på femtepladsen. Der var ærespræmie til de første tre placerde fra Trolle Company.

Se resultatet af klassen her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald