Sommerens DV-arrangementer i en corona-tid

15-04-2020 17:27

Britt Carlsen

Avl

Dansk Varmblod har set på afviklingen af sommerens arrangementer. Og Dansk Varmblods formand Jan Pedersen tager her pulsen på situationen

Copyright Ridehesten.com
Dansk Varmblods formand Jan Pedersen ved den statue af en hoppe og føl, som forbundet fik skabt i anledning af 40-års jubilæet. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Kære alle!
Som de fleste af jer allerede ved, meddelte Statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde en forlængelse af diverse restriktioner, hvoraf især to forhold får indflydelse på vores arrangementer den kommende sommer.
Forbuddet mod forsamling af mere end 10 personer er forlænget til d. 10 maj. Det vil sige at frem til 10. maj, kan vi ikke lave arrangementer. Store arrangementer som festivaler, store markeder og lignende store arrangementer er aflyst til og med august måned. Der blev på pressemødet stillet en definition af "store arrangementer" i udsigt. En sådan kommer  forhåbentligt indenfor nærmeste fremtid. Indtil da fortsætter vores planlægning af de forskellige arrangementer.

Vi håber, at der henover sommeren vil komme nye lempelser, der vil gøre det muligt at gennemføre Eliteskuet og Elitefølauktionen. 


De to ovennævnte restriktioner vil under alle omstændigheder ramme vores forbund, men indtil vi har en klar definition af "store arrangementer", er vi nød til at slå koldt vand i blodet og vente med en endelig beslutning vedrørende de arrangementer, der er planlagt i juni, juli og august. Det gælder også føl - og 2 års skuer.
Vi skal have kåret vore hopper, og vi håber at kunne udvikle en model for selve afviklingen, der respekterer de offentlige spilleregler, der vil være gældende til den tid.
Stationsafprøvning på Tørring Ridecenter den 1.-29.juni afholdes som planlagt, men uden publikum.
Med ønsket om en god folings- og ifolingssæson trods alt

Jan Pedersen
Formand

I magasinet Ridehesten vil man kunne læse mere om sommerens DV-arrangementer og tilmeldingsfrister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen