Sophia Obel har købt Highfive Fuglsang

24-11-2023 16:46

Annika Knudsen Lorentsen

Den nu 8-årige tidligere UVM-deltager Highfive Fuglsang, er flyttet til Sophia Boje Obel Jørgensen, som for en måned siden overtog tøjlerne på den smukke og velgående skimmel

Copyright Ridehesten.com
Sophia Boje Obel Jørgensen med Highfive Fuglsang. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Highfive Fuglsang e. Grand Galaxy Win/ De Niro er en 8-årig Dansk Varmblodshingst, som har gået under Anders Uve Sjøbeck Hoeck, som har redet den for de tidligere ejere, familien Dahlseng fra Norge. 

I et opslag offentliggør 18-årige Sophia Boje Obel Jørgensen, at hun for en måned siden har overtaget den velgående skimmel. Hun skriver blandt andet:

– Jeg er meget taknemmelig for denne mulighed og vil gøre mit bedste for at holde ham glad og sund, så vi forhåbentligt kan have en masse gode oplevelser sammen med denne stjerne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Highfive Fuglsang er avlet af Anne Dorte Riis Laursen og blev tilbage i 2019 kåret i Dansk Varmblod og tildelt opdrættermedalje i bronze. Siden har han gjort sig bemærket i dressursporten under Anders Uve Sjøbeck Hoeck, som blandt andet red skimlen ved UVM for 7-års heste sidste år. Ekvipagen blev nr. 2 ved DRF's championatsfinaler for 7-års i 2022 og for 5-års i 2019.

Sophia Boje Obel Jørgensen, som har repræsenteret Danmark på ungdomslandsholdene blandt andet ved europamesterskaber, overtog tøjlerne på Highfive Fuglsang for omkring en måned siden. I opslaget nedenfor kan man læse mere om det nye partnerskab.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen