Spændende finale i Medium Round

20-03-2016 16:36

Man må sige, at der de sidste dage har været optakt til spænding, der nu endelig bliver forløst på springbanen i hal M. Her har der netop været afholdt international springning på topniveau

Det var finalen i Everhorse Medium Tour CSI*** FEI Longines World Ranking på 145 cm, og som i de foregående klasser i denne Medium Tour de seneste dage, var der høj stemning blandt publikum i hallen.

Klassen blev indledt med to danske fejlfrie runder der betød at to af klassens yngste deltagere gik flot videre til en spændende omspringning. Det var Jessica Toelstang på bare 18 år samt Clara Hallundbæk på kun 16 år. For den ligeledes unge danske springrytter Emil Hallundbæk der ellers har været placeret fornuftigt med Dakar e. Utrillo van de Heffinck/Darco, blev det til en refusering allerede på første spring, hvilket sendte ham ud af dagens konkurrence om placering.

Rejst hele vejen fra den anden side af jorden kom Chris Chugg, som er en af Australiens bedste ryttere, han har et udtal af internationale sejre bag sig, og skal bl.a. deltage i det snarlige World Cup-stævne i Göteborg. I dag blev det dog ikke til en billet videre i dagens afgørende omspringning. Til gengæld gik Lars Bak Andersen med Wicona 5 e. Carinjo/Calato videre med hurtigste tid i indledende runde. Lars der desuden også under dette års hingstekåring for tredje gang i træk testede de unge heste i Unghestechampionatet. 

Vinder af klassen blev den irske springrytter Shane Carey med Contenance 15 e. Cornet Obolensky/Darco i en fejlfri runde på 35,18. Ind nummer to kom Shanes hustru danske Linnea Ericsson-Carey med Quidam’s Flower e. Quidam’s Rubin/Zeus i tiden 36,62. Placeret som nummer tre blev danske Robin Grauff-Jacobsen med Chasse e. Cosmeo/Cassini II der klarede omspringningen på 40,87.  

Se hele resultatet her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen