Spændende startfelt i Solrød

27-09-2018 20:03

I morgen starter weekendens dressur landsstævne i Solrød og der er lagt op til ridning i topklasse, når årets danmarksmestre for junior og youngrider samt Agnete og Claus Thingaard sætter indendørsæsonen i gang

Copyright Ridehesten.com

Solrød Rideklub har i den kommende weekend fået tiltrukket sig et ganske spændende startfelt, når de afholder deres årlige indendørs landsstævne i dressur. Det bliver årets første som foregår indenfor og det er blandt andet optakt til World Cup for Agnete Kirk Thingaard og Atterupgaards Orthilia. 

Lørdag bliver særdeles spændende dag hvor der er ridning fra klokken 10 til omkring til klokken 20 om aftenen. I dagens første klasse MB2 til årets Danmarksmester for juniorer, Sara Aagaard Hyrm og Skovborgs Romadinov være til start sammen med berider Rune Willum Hansen og  hinsten Atterupgaards Seebach.

I den efterfølgende MA1 følger endnu en danmarksmester, Karoline Rohmann og Noosa Melody, som i sommers vandt titlen som ungrytter. 

Dagens helt store oplevelse vil ligge i Grand Prix-klassen, hvor flere store navne har valgt at melde til start. Agnete Kirk Thinggaard har valgt at tage Orthilia med som optakt til World Cup i Herning om tre uger, mens hendes mand Claus Thingaard skal ride hans første stævne på Agnetes OL-hest, JoJo AZ som han har fået som læremester i Grand Prix. Man kan ligeledes opleve unge Anders Uve Sjøbeck Hoeck på bare 15 år, som skal ride hjemmeavlede Hoeck's Cididada.

Se startlisterne til stævnet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen