Spændene nye navne i DRF's bestyrelse

07-04-2022 09:17

Christine Krogh Frausing
Skribent

Ved repræsentantskabsmødet i lørdags på Kursuscenter Severin i Middelfart, var der blandt andet valg til bestyrelsen. Ulla Tørnæs, der var på valg,  ønskede ikke at stille op igen, hvilket betød et nyt ordinært medlem kom til bestyrelsen, samtidigt med at bestyrelsen fik ny 2. suppleant

Copyright Ridehesten.com
Den nykonstituerede bestyrelse i DRF. Fra venstre: Jørgen Mertz, Jakob Blicher Ravnsbo, Thomas Vogt Hansen, Ulf Helgstrand, Ditte Bach Sørensen, Lis Mølholm Juul, Tina Callesen, Helle Juul og Bo Gejl. Foto: DRF
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved dette års repræsentantskabsmøde, skulle der naturligvis holdes valg til bestyrelsen, og her var siddende bestyrelsesmedlemmer Ulla Tørnæs, Jørgen Mertz og Tina Callesen på valg. Ulla Tørnæs modtog ikke genvalg. Tilmed var 2. suppleant, Jakob Schou på valg.

Der blev stemt om 3 vakante bestyrelsesposter. Tina Callesen, Bo Gejl, Helle Juul, Jørgen Mertz og Jakob Schou kandiderede alle til de vakante poster. Følgende 3 kandidater opnåede flest stemmer og blev dermed valgt ind som ordinære medlemmer:

  • Tina Callesen: 205 stemmer
  • Helle Juul: 203 stemmer
  • Jørgen Mertz: 196 stemmer

Der blev tilmed stemt om 1 vakant post som 2. suppleant i bestyrelsen. Jakob Schou og Bo Gejl kandiderede begge til den vakante post. Bo Gejl modtog flest stemmer (227), og overtog derfor denne post.

Fakta
Den endelige bestyrelse

Formand 
Ulf Helgstrand

Næstformand 
Jakob Ravnsbo

Øvrige medlemmer 
Jørgen Mertz 
Ditte Bach Sørensen
Tina Callesen
Thomas Vogt Hansen
Helle Juul

Suppleanter
Lis Mølholm Juul
Bo Gejl

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nyt bestyrelsesmedlem - hvem er Helle?

Helle Juul kommer fra fyn, mere bestemt Marslev. Helle er formand i Distrikt 7, og har siddet på den post de seneste 6 år. Derudover er Helle dressurdommer, samt Teknisk Delegeret. Til hverdag arbejder Helle som afdelingssygeplejerske på OUH. 

Helle vil arbejde for at styrke rideklubbernes mulighed for udvikling gennem blandt andet en øget indtjeningsmulighed, og fokus på omkostninger. Helle vil desuden arbejde for en ny og mere retfærdig stævnestruktur, som bygger på ønsker fra både klubber og ryttere. Helle mener det for klubberne skal være rentabelt, og gerne en overskudsforretning at arrangere stævner. Via overskud kan der investeres i udviklingstiltag i blandt andet elevskolen, som jo fostrer nye stjerner. Helle er ligeledes optaget af at sikre den demokratiske process, samtidigt med at sikre en hensigtsmæssig udvikling af sporten. Derudover vil Helle arbejde for at styrke den positive og ligeværdige dialog, gennem hele organisationen. 

Se mere om alle bestyrelsesmedlemmerne, her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen