Springning i topklasse ved Olympia i London

16-12-2017 14:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Der er fuld gang i springklasserne til London International Horse Show i Olympia i weekenden. I fredags vandt hollandske Maikel Van der Vleuten foran den tyske olympiske mester Marchs Ehning 

Copyright Ridehesten.com
Maikel Van der Vleuten. Foto: PR, Olympia, The London International Horse Show
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til gårsdagens London International Horse Show i Olympia var der springning af høj kvalitet. Tre CSI5 * Show Jumping konkurrencer og et FEI World CupTM Driving Leg gav international klasse fra top til slut, med Maikel Van der Vleuten på toppen af dagens Show Jumping, 1.60m Longines Christmas Cracker.

Hollænderen Maikel Van der Vleuten, som altid holder hovedet koldt, sejrede igen. Denne gang på den 12-årige hoppe VDL Groep Arera C i The Longines Christmas Cracker, da han barberede 0,19 sekunder af tiden fra en af verdens bedste springryttere, den tyske olympiske mester Marcus Ehning på Comme II Faut. Hollænderen Maikel Van der Vleuten sejrede i tiden 34.19, mens tyske Marcus Ehning red i 34.38. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultater her. 

The London International Horse Show i Olympia fandt sted første gang i 1907, men stævnet som vi kender i dag blev startet af Raymond Brooks-Ward i 1972.

Det internationale julestævne er netop i disse dage i fuld gang i Olympia. Showet vil som altid være pakket med ridning i verdensklasse, bl.a. FEI World Cup i springning, dressur og kørsel, men der er selvfølgelig også plads til underholdning for hele familien med blandt andet Osborne Refrigerators Shetland Pony Grand National og The Kennel Club agility. Over 90.000 besøgende forventes at deltage i showet, hvor syv af verdens top 10 springryttere indtager banerne i Olympia Grand Hall.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner