Store Hestedag: 22.120 gæster, 1000 heste, 700 hunde

03-09-2018 20:30

Pressemeddelelse

Dyrskuepladsen i Roskilde blev i weekenden betrådt af heste, hunde og ejere i tusindvis, da Store Hestedag blev afholdt for 14. gang 

Copyright Ridehesten.com
En af de smukke friesere som optrådte til det store hesteshow på Store Hestedag 2018.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var konkurrencer og bedømmelser fordelt rundt omkring på hele pladsen, så der var hele tiden noget til at holde både gæster og udstillere godt beskæftigede.

Alt lige fra hurtigløbende mynder med Lure Coursing i den ene ende til dressur og agility for heste i den anden. Store Hestedags 22.120 gæster fordelte sig pænt over de to dage, og de mange standholdere var også tilfredse.

I år havde Store Hestedag besøg af franske Anne Gaelle-Bertho, som lavede frihedsdressur med sine heste til Det Store Hesteshow, der som altid foregik to gange om dagen både lørdag og søndag.

Copyright Ridehesten.com

Der blev også vanen tro kåret 2 x Dagens Hest.
Lørdag løb shetlandsponyen Sedgehill Onyx, udstillet af Mette Thorshøj, med sejren. Søndag blev det Lopez af racen P.R.E og udstiller Belinda Carlsen som fik ærestitlen.

Store Hestedag blev omtalt meget på de sociale medier under selve afholdelsen, og mange hesteinteresserede fik mulighed for at møde deres idoler, som var at finde både på standene til meet-and-greets, som deltagere til stævnerne og som gæster til arrangementet. Bl.a. deltog en af verdens bedste dressurryttere, danske Cathrine Dufour, i dressurkonkurrencen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var i år et stort antal tilmeldte dyr på pladsen, med 1000 heste og mere end 700 hunde, som var tilmeldt gennem deres raceforeninger.

Copyright Ridehesten.com

Men der var også noget helt nyt på pladsen i år: Volkswagen havde et stort område, hvor det var muligt at afprøve deres nyeste modeller med parkeringsassistent. Her kunne man forsøge sig med parallelparkering med hestetrailer og opleve at det nærmest kunne lade sig gøre at parkere uden hænder.

Det var så populært at Store Hestedag næste år vil udvide området med flere bil- og maskinoplevelser.

Nu ånder der igen fuldstændig ro på pladsen og forberedelserne til Roskilde Dyrskues 50 års jubilæum i 2019 går så småt i gang.

//Pressemeddelelse - Store Hestedag 

Ridehesten.com havde en fotograf tilstede - Se alle billederne på hjemmesiden om et par dage.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen